Työelämän haasteet tarvitsevat luotettavan ja pitkälle kantavan ratkaisun niin tänä päivänä kuin tulevaisuudessakin. Meillä on tähän tarkoitukseen tarjolla erinomainen ratkaisu.

Kind Textile on ennen näkemätön, innovatiivinen suojatekstiili. Sen ansiosta työympäristösi on sellainen, jossa kelpaa tehdä töitä. Voit keskittyä rauhassa juuri omaan työhösi. Imeytymiskyky on erinomainen ja markkinoiden paras. Ihmeaine nimeltä superabsorbentti polymeeri mahdollistaa parhaan mahdollisen imeytymisen: kun SAP kohtaa nesteen, tapahtuu välittömästi reaktio, jonka vuoksi aine muuttuu tiiviiksi geeliksi. Tästä kerroksesta ei kosteus pääse läpi!

Kun käytät Kind Textileä, vähennät siivoukseen menevää aikaa peräti 12 minuutilla. Kertakäyttöisyyden ansiosta sinulle kertyy myös vähemmän pyykkiä: säästät näin luonnon resursseja ja tärkeitä työtunteja.

Tarjoamme vain parasta juuri sinulle.

Hieman vedenpitävää faktaa

10 l /neliömetri

Ainutlaatuinen imeytymiskyky erottaa Kind Textilen markkinoiden muista suojatekstiileistä. Suojatekstiilin salaisuus on superabsorbentti polymeeri. Sen ansiosta kosteus ei pääse imeytymään tekstiilin läpi.

70 %

vähemmän pyykkiä. Säästämme näin ylimääräistä vedenkulutusta. Suojatekstiilit ovat kertakäyttöisiä, käytön jälkeen voit laittaa tuotteen sekajätteeseen.

12

minuutilla vähennät siivoukseen menevää aikaa. Suojatekstiilit helpottavat huomattavasti työtäsi ja vapauttavat sinulle tärkeitä työminuutteja.

KindTextile_kestävä_suojatekstiili

Q & A

Kokosimme yhteen  yleisimpiä  kysymyksiä ja vastauksia niille. Jos jäit kuitenkin mietteliääksi, otathan yhteyttä.

Mikä tekee Kind Textilestä erilaisen suojatekstiilin?

Muissa suojatekstiileissä on yleensä vain kaksi kerrosta, mutta Kind Textilessä kerroksia on peräti kolme. Välikerroksessa on ohuelti superabsorbeenia polymeeriä, joka muodostaa välittömästi geelimäisen pinnan reagoidessaan kosteuden kanssa. Tämä itsessään tekee suojatekstiilistä ainutlaatuisen ja muista tekstiileistä erottuvan.

Miksi Kind Textile on erinomainen ratkaisu?

Toivotko, että työympäristösi olisi aiempaa hygieenisempi, turvallisempi ja puhtaampi? Nyt ei tarvitse enää toivoa, sillä Kind Textileä parempaa ratkaisua et löydä. Se on tutkitusti markkinoiden imeytymiskykyisin suojatekstiili, erittäin kevyt ja helppokäyttöinen. Paljon hyvää yhdessä tekstiilissä.

Miten liiketoimintamme hyötyy Kind Texilestä?

Suojatekstiili tuo mukanaan tärkeitä kustannussäästöjä. Säästät tärkeitä työtunteja välttämällä ylimääräisen siivouksen, peset aiempaa vähemmän pyykkiä ja teet myös todellisen ekoteon. Kokeile, niin näet!

Onko suojatekstiilin hintalaatu-suhde kohdillaan?

Kyllä on. Kind Textile on valmistettu sertifioitujen alihankkijoiden laadukkaista raaka-aineista. Lisäksi ihmeaine superabsorbeeni polymeeri on hintansa veroinen. Laatu maksaa varmasti itsensä takaisin.

Mihin voin käyttää Kind Textileä?

Valikoimasta löydämme varmasti sinun tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kind Textile- suojatekstiilit soveltuvat monipuolisesti terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön: löytyy poikkilakanoita sairaalasängyille, erikoislakanasarja, suojatekstiili lämmitys- tai jäähdytyspeitteeksi.

Myös teollisuuden käyttöön löytyy vaihtoehto: imeytymiskykyisen suojatekstiilin voit levittää lattia- ja seinäpinnoille esim. putkityön ajaksi. Tämä on paljon luotettavampi ja tehokkaampi vaihtoehto kuin pelkkä ämpäri.

Hautaustoiminta voi puolestaan hyödyntää Kind Textileä hauta-arkkujen sisuskankaana, koska tekstiili estää mahdollisia haju- ja kosteushaittoja.