Kind Textile -suojatekstiilit on kehitetty sairaaloiden, terveyskeskuksien sekä muiden hoito- ja hoivapaikkojen erityistarpeisiin. Uudenaikaisia tekstiilejä hyödyntämällä tehostetaan hoitoprosesseja ja säästetään myös merkittävästi resursseja.

Erityisesti terveydenhoitoalalla potilaille on tarjottava hygieeninen ja turvallinen ympäristö. Suojatekstiilimme ansiosta infektioriski pienenee ja potilailla on mukavampi olla siistissä sairaalavuoteessa. Ratkaisuilla tarjoamme myös työntekijöille viihtyisän työmpäristön.

VÄHENNÄ VÄLITÖNTÄ INFEKTIORISKIÄ YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISILLÄ & KERTAKÄYTTÖISILLÄ SUOJATEKSTIILEILLÄ

Erityisesti koronapandemian aikana on entistä tärkempää huolehtia, että työympäristösi on hygieeninen ja turvallinen. Kolmikerroksinen tekstiili tekee suojasta entistä vahvemman ja kertakäyttöisenä ratkaisuna viruksille ja bakteereille ei anneta mahdollisuutta levitä.

Kind Textile kuuluu pohjoismaiseen asap-tuoteperheeseen. Norjalainen suojatekstiilien valmistaja ASAP-Norway tarjoaa parempaa hygieniaa ja infektioiden hallintaa laadukkailla ja kertakäyttöisillä ratkaisuilla. Kertakäyttöisyydestä on paljon hyötyä. Kyseessä on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas all-in-one-ratkaisu.

12 min

Suojatekstiilien ansiosta vähennät siivoukseen menevää aikaa 12 minuuttia. Tämä on selvä säästö ajastasi ja voit keskittyä työntekoon.

50 %

Suojatekstiilit ovat imeytymiskykyisiä ja hygieenisiä. Tämän ratkaisun ansiosta vähennät jopa 50 % yöhikoilua.

70 %

Suojatekstiilit ovat kertakäyttöisiä, joten sinulle voi kertyä 70 % vähemmän pyykkiä. Käytettyäsi suojatekstiilin, voit laittaa sen suoraan sekajätteeseen.

Näin käytät Leana 100- suojatekstiiliä

Löytyikö ratkaisu ongelmaasi? Vai iskikö valinnanvaikeus?

Ota yhteyttä, löydämme varmasti juuri sinun tarpeeseen sopivimman ratkaisun.