Näkyviä tuloksia Kind Textileä käyttäen

Ambulanssissa saavutettavat kustannussäästöt 54 % 

27 % vähemmän pyykinpesua sairaalassa

Synnytysosastojen jätteen määrä vähenee 6 %


Tässä on kolme kovaa lukua, jotka voit saavuttaa käyttämällä markkinoiden laadukkainta ja imeytymiskykyintä suojatekstiiliä, Kind Textileä. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Kokeile rohkeasti, niin näet.

Perehdytään kuitenkin näihin edellä mainittuihin lupauksiin hieman tarkemmin. 

  • Ambulanssissa voidaan saavuttaa jopa 54 % kustannussäästöjä, koska Kind Textile korvaa perinteiset ja osittain myös kalliit tekstiilit. Samalla käytetään huomattavasti vähemmän aikaa ylimääräiseen siivoamiseen. Superabsorbenttiä polymeeriä sisältävä suojatekstiili imee itseensä sekunneissa veren ja muut eritteet, joten paarien patjalle ei tartu mitään. Näin ensihoito voi keskittyä paremmin ihmishenkien pelastamiseen, eikä paareja tarvitse puhdistaa jatkuvasti. 
  • 27 % vähemmän pyykinpesua sairaalassa. Miksi ei käytettäisi vähemmän aikaa pyykinpesuun ja ylimääräiseen siivoamiseen ja kohdennettaisi sen sijaan kaikki tärkeät resurssit potilaiden hoitoon? Kun Kind Textile otetaan käyttöön, pesuun kuluva aika ja pyykin kuljettaminen edestakaisin vähenevät. Kertakäyttöisyydestä on yllättävän  paljon hyötyä.
  • Synnytysosastojen jätteen määrä vähenee peräti 6 %. ASAP-Norwayn perustaja Astrid Skreosen kehitti suojatekstiilit nimenomaan siksi, koska synnytysosastoilla käytettiin huonolaatuisia tekstiilejä. Imeytymiskykyinen suojatekstiili puolestaan vähentää vuodevaatteiden tarvetta ja puhdistaminen on huomattavasti tehokkaampaa.

KAIKEN TAUSTALLA INFEKTIORISKIEN VÄHENTÄMINEN

Ensihoidon käyttöön soveltuva suojatekstiili suojaa potilasta ja ympäristöä vuodoilta ja mahdollisilta infektioriskeiltä. Kyseessä on erittäin tehokas ja toimiva ratkaisu tartuntojen paremmassa ehkäisyssä. Kind Textile- suojatekstiili on suunniteltu ja kehitetty erityisesti ensihoidon käyttöön, jotta terveydenhoitoalan ammattilaiset voisivat korvata perinteiset tekstiiliratkaisut ja vähentää näin huomattavasti puhdistukseen menevää aikaa. Kind Textile- suojatekstiilit ovat helppokäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää sekä potilaan siirtämiseen että kuljettamiseen. 

Mitä mieltä olivat Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin ammattilaiset?

Haavat sidottiin kohteessa ja paareille levitettiin imevä lakana, joka osoittautui loistavaksi, sillä verta oli paljon. Paarit pysyivät puhtaina ja potilas oli helppo sairaalassa siirtää lakanan kanssa sairaalan sänkyyn. Suosittelut lakanan puolesta täältä.


Paljon hyvää yhdessä suojatekstiilissä.

Kind Textilen blogi jää nyt pienelle kesätauolle. Uutta luettavaa tulee elokuussa 2020.