Menestystarina Norjasta

Kurkistetaan hetkeksi Kind Textilen menneisyyteen. Palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 2001.

Norjassa erään sairaalan synnytysosastolla työskentely oli hektistä ja sotkuista. Astrid Skreosen työskenteli kyseisellä synnytysosastolla ja näki edessään vakavan ongelman: synnytykseen käytettävät lakanat eivät hylkineet verta ja muita nesteitä. Tämä lisäsi lakanan liukumista ja työturvallisuuden riskiä. Synnytykseen käytetyt lakanat eivät myöskään olleet hygieenisiä. Siivoamiseen meni työntekijöiltä paljon aikaa ja useimmiten synnytyssänky oli lähetettävä siivoojalle puhdistettavaksi. Tämä oli prosessina kallis ja pitkä.

Astrid huomasi, että kaksiosainen lakana oli epäkäytännöllinen ja kallis. Eikö markkinoilla ollut oikeasti ​​parempaa vaihtoehtoa? Hän halusi korjata asian, lopetti työnsä ja ideoi täysin uudenlaisen ratkaisun. Astrid määritteli suojatekstiilille neljä tavoitetta: 

  • sen tulisi sopia erilaisiin sänkyihin
  • sen on sidottava itseensä paljon kosteutta ja likaa
  • sen piti olla mahdollisimman ohut 
  • ja siitä voi tehdä pussin sängyn päätyyn, jolloin nesteiden kerääminen helpottuu.
ASAP-Norwayn perustaja Astrid Skreosen

“Tämä idea tulee mullistamaan maailman”, hän mietti innoissaan. Suunnitelmansa kanssa Astrid Skreosen lähti perustamaan ASAP-Norway- nimisen osakeyhtiön vuonna 2007. Ensimmäisen kerran tuotanto päästiin aloittamaan vuonna 2012 Skienin Kjørbekissa. Aluksi viisi sairaalaa otti käyttöönsä Leana 100- suojatekstiilin. Ja siitä lähtien menestys on ollut suuri! 

Parempaa all-in-one-ratkaisua et löydä mistään. Tämä suojatekstiili tekee monien sairaalassa työskentelevien jokapäiväisestä elämästä parempaa ja tehokkaampaa. Lisäksi ASAP-Norwayn suojatekstiilit ovat biohajoavia ja täyttävät kaikki ympäristöystävällisyyden vaatimuukset. Say hello to the future!

ASAP-Norwayn kotisivut löydät osoitteesta: http://asap-norway.no/


ASAP-Norwayn kansainvälinen jakeluverkosto sijaitsee Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Lisäksi yritys  toimii monilla eri toimialoilla 26 maassa. Tuotanto- ja kehitysosastot sijaitsevat Telemarkissa, Norjassa. Kind Step Oy on yksi jakeluverkoston jäsenistä. Tutustu valikoimaamme: https://kindtextile.fi/tuotteet/