Kind Textile ympäristön asialla

Kierrätys, ekologiset valinnat, luonnonsuojelu, ympäristökysymykset. Nämä keskustelun aiheet ovat nousseet esille viime aikoina ympäri maailman. Pohdimme jatkuvasti, miten voisimme säästää luonnon resursseja ja siten hillitä myös ilmastonmuutosta  Jos haluat tuoda oman kortesi kekoon ja etsit mahdollisimman ekologista ratkaisua, sinun ei tarvitse etsiä enää: Kind Textile on nimittäin juuri tällainen.

Kaikki Kind Textile- suojatekstiilit valmistetaan biohajoavista ja 100 % kompostoituvista raaka-aineista, jotka pienentävät merkittävästi ekologista hiilijalanjälkeä ja vähentävät luonnon resurssien kuluttamista. Kaikki suojatekstiilimme on myös merkitty Joutsen- ympäristömerkillä, joka on osoitus kestävästä kehityksestä ja kierrätyksestä. Tuotteissa ei ole PVC:tä (eli kovaa muovia) eikä lateksia, joten ympäristöystävällisyyden lisäksi suojatekstiileitä ovat turvallista ja hygieenistä käyttää.

Kertakäyttöisyys tuo mukanaan paljon etuja helpottamaan työtäsi. Kind Textile- suojatekstiilit on helppo kierrättää käytön jälkeen. Käytettyäsi voit laittaa tuotteen suoraan kompostoitavaksi.  Näin sinulle kertyy vähemmän jätettä tai pyykkiä pestäväksi. Helppoa, eikö vain? Kind Textile on tällä tavoin erittäin kustannustehokas vaihtoehto koko tuotantoketjussa. 

Suojellaan yhdessä luontoa fiksuilla valinnoilla. Tee ekoteko.