Kind Textile terveydenhuollon ammattilaisten käytössä, osa 1

Työskentely terveydenhuollon alalla on ajoittain erittäin hektistä ja raskasta. Henkilökunnan on oltava jatkuvassa valmiustilassa, palvelualttiina ja nopea reagoimaan yllättävissä tilanteissa. Kaikessa kiireessä ei välttämättä kiinnitetä erityistä huomiota työympäristöön.

Kind Textile ensihoidon käytössä

Kind Textilen kaltaisella fiksulla ja luotettavalla valinnalla varmistat, että työympäristösi on hygieenisempi ja turvallisempi ja potilailla on mukavampi olo. Esittelemme seuraavaksi kaksi esimerkkitapausta, joissa Kind Textile on paras ratkaisu.

ILMAN KIND TEXTILE- SUOJATEKSTIILIÄ

Case 1. Sairaalaan tuodaan ensihoidon kuljetuksella potilas, jolla on runsaasti verta vuotava avohaava jalassa. Verenvuotoa tyrehdytetään painesiteillä, mutta verta on tarttunut myös paareilla olevalle suojatekstiilille. Tekstiilillä on huono imeytymiskyky, jonka vuoksi verta on myös patjassa. Suojalakana ja patja menevät näin ollen pesuun: ensihoidon on vaihdettava uudet lakanat ja siistittävä paarit ennen seuraavaa potilaskuljetusta.

Case 2. Potilaalla on yöhikoilua ja sairaalasänkyä peittävä lakana on märkä kosteudesta. Epähygieenisyyden vuoksi potilaalla on epämukava olo. Lakanat on vaihdettava keskellä yötä: sairaanhoitaja herättää potilaan, vaihtaa lakanat kuiviin ja puhtaisiin. Märät suojalakanat viedään pestäväksi. 


KIND TEXTILE- SUOJATEKSTIILIN KANSSA

Case 1. Ensihoidon kuljetuksella tuodaan potilas, jolla on runsaasti verta vuotava avohaava jalassa. Verenvuoto tyrehdytetään painesiteillä, verta on tosin vuotanut myös paareja peittävälle Kind Textile Jona- suojatekstiilille. Superabsobeeni polyymeri on tehokas suoja, jonka ansiosta verta ei vuoda tekstiilin läpi paareja peittävälle patjalle. Kun potilas on saatu sairaalahoitoon, ensihoidon työntekijät poistavat Kind Textile- suojatekstiilin paareilta ja vievät sekajätteeseen. Ennen seuraavaa potilaskuljetusta he ottavat uuden suojatekstiilin ja asettavat sen paareille. 

Case 2. Potilaalla on yöhikoilua ja sairaalasänkyä peittävä Kind Textile Drytop Extra imee tehokkaasti hien. Sairaanhoitajien ei tarvitse tulla keskellä yötä vaihtamaan lakanoita, koska Kind Textile- suojatekstiili takaa hygieenisen olosuhteen potilaalle. Potilas herää aamulla nukuttuaan hyvin miellyttävissä sairaalalakanoissa, ja hoitajat tulevat vasta aamulla vaihtamaan uudet lakanat. Suojatekstiilin he vievät käytön jälkeen sekajätteeseen, joten lisäpyykkiä ei tarvitse pestä.