Kind Textile LVI-alan ammattilaisen käytössä

Ämpärit, pyyhkeet, talouspaperia ja moppi. Yleensä putkityön jälkeen on siivottavat lattiat ja seinäpinnat.
Uskoisitko, jos väittäisimme, että ainoastaan yhdellä suojatekstiilillä voit suojata työympäristösi tehokkaasti? Kind Textile Matta tuo ratkaisun juuri tähän.

Tutustutaan esimerkin muodossa LVI-alan ammattilaisen työpäivään.

ILMAN KIND TEXTILE- SUOJATEKSTIILIÄ

Putkimies tarvitsee asennuskäynnillään ämpäreitä, pyyhkeitä ja muita rättejä ehkäistäkseen suuret kosteusvauriot asiakkaan kotona. Asiakas kertoo kuitenkin hoitavansa asennuksen jälkeen siivouksen. Työ on hidasta: putki vuotaa vettä, mutta asiakkaan antamat pyyhkeet eivät riitä kosteuden imeyttämiseen. Putkimies kääntyy hakeakseen autostaan lisää tarvittavia työkaluja, mutta epäonnekseen melkein liukastuu lattialla olevaan vesilätäkköön: työtapaturma oli erittäin lähellä!

Korjaustyön jälkeen hän kerää tavaransa kokoon ja asiakkaan on vielä huolehdittava lattian ja seinäpintojen kuivaamisesta sekä siivoamisesta.

KIND TEXTILE- SUOJATEKSTIILIN KANSSA

Putkimies valmistautuu asiakaskäynnille. Hän pakkaa mukaansa työkalut ja yhden Kind Textile Matta- suojatekstiilin. Kohteessa putkimies levittää tekstiilin suojaamaan sekä seinä- että lattiapintoja, ja näin vältetään suurten kosteusvaurioiden syntyminen. Putki vuotaa vettä, mutta se ei työntekoa haittaa: Matta- suojatekstiili sitoo itseensä kaiken kosteuden. Tämän ansiosta siivoamiseen ei tarvitse käyttää aikaa, koska Kind Textile Matta on imenyt korjaustyön aikana itseensä noin 4 litraa vettä. Kun korjaustyö on saatu päätökseen, LVI-alan ammattilainen ottaa tekstiilin mukaansa ja vie sekajätteeseen.

Näin heitettiin vihdoinkin hyvästit ylimääräisille ämpäreille ja mopeille. Myös asiakastyytyväisyys paranee: asiakkaan ei tarvitse huolehtia jälkikäteen siivouksesta.