Tehdään yhdessä Kind Textile tutuksi – tule jälleenmyyjäksi!

 

Oletko Suomen markkinoilla toimiva jälleenmyyjä, jonka asiakaskunta koostuu terveydenhuollon ammattilaisista tai teollisuusalan yrityksistä?

Hienoa, koska meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen tilaisuus!

Etsimme verkostoomme vahvoja linkkejä, joiden avulla saamme Kind Textile- suojatekstiilien menestystarinan rantautumaan myös Suomeen. Uskomme, että tällä suojatekstiilillä on potentiaalia.

Valikoimasta löydät erilaisia ratkaisuja: poikkilakanoita, erikoislakanasarja ja työalustoja, unohtumatta myöskään hauta-arkkujen sisustekstiilejä.

Kind Textile on aivan omaa luokkaansa: imeytymiskyvyltään markkinoiden paras, kevyt ja 100 % biohajoava. Paljon hyvää yhdessä tekstiilissä.

 

Tarjoamme jälleenmyyjälle:

  • ajankohtaista tietoa
  • kattavan markkinoinnin tukipaketin
  • ja tarvittaessa myös muita materiaaleja myyntiä tukemaan

Jos haluat varmistaa, että Kind Textile on yrityksenne valikoimassa, ja haluat näin myös tukea meitä myynnissä, ota vain rohkeasti yhteyttä.

 

Lataa ilmainen White Paper

Olemme koonneet tarvittavan tiedon Kind Textile- suojatekstiileistä White Paperin muotoon.

Kyseessä on yksinkertainen opas, jolla saat yleiskäsityksen suojatekstiilien ominaisuuksista, hyödyistä ja mukana on myös tyytyväisten asiakkaiden kommentteja.

 

Saat White Paperin sähköpostiisi, kunhan täytät ensin oheisen lomakkeen. 

TIETOA MARKKINOINNIN TUKIPAKETISTA

Haluamme auttaa jälleenmyyjiämme menestymään ja tekemään enemmän kauppaa, sillä se on samalla myös meidän menestystämme.

Tuemme jälleenmyyjäverkostoa suojatekstiilien myynnissä ja markkinoinnissa. Markkinoinnin tukipaketti koostuu seuraavasta:

  • Kind Textile- suojatekstiilien tuote-esitteistä
  • White Paperista
  • suojatekstiilien käyttöohjeista