Hygieeninen ratkaisu koronavirusta vastaan

Ympäri maailman taistellaan tosissaan COVID-19 vastaan. Myös täällä Suomessa terveydenhuollon ammattilaiset tekevät kovasti töitä hoitaessaan tartuntoja saaneita ihmisiä. 

Haluamme auttaa taistelussa virusinfektioita vastaan. Yhdessä voimme nimittäin luoda vahvemman suojan ja voittaa tämän taistelun. Markkinoiden imeytymiskykyisin suojatekstiili soveltuu erinomaisesti terveydenhuollon käyttöön.

Mutta mikä tekee Kind Textile- suojatekstiilistä hygieenisen ratkaisun? Esittelemme tässä blogipostauksessa kolme ominaisuutta, joiden avulla ehkäiset infektioiden leviämistä. 

Kolmikerroksisuus

Kolme on parempi kuin kaksi. Suojatekstiilien kolmikerroksisuus tuo vahvan ja pitävän suojan, tuoden samalla mukavuutta potilaalle. Kind Textile on suunniteltu kolmikerroslaminaatiksi, joka on aivan omaa laatuaan.

Lue lisää vedenpitävää faktaa suojatekstiileistämme: https://kindtextile.fi/vedenpitavaa-suojaa-tyollesi/

Kertakäyttöisyys

Aivan kuten kertakäyttöiset hengitysmaskit ja suojapuvut, Kind Textile- suojatekstiilit heitetään käytön jälkeen pois. Tällä tavalla viruksille ei anneta mahdollisuutta levitä ja minimoidaan samalla suuret ja kohtalokkaat infektioriskit. Käytettyä suojatekstiiliä voidaan hyödyntää myöhemmin esimerkiksi kompostissa tai voit heittää sen myös kaatopaikkajätteeseen.

Superabsorbeeni polymeeri

Välikerroksessa oleva superabsorbeeni polymeeri sitoo nesteen välittömästi. Näin muodostuu vedenpitävä geelipinta, joka tekee Kind Textilestä hygieenisen ja turvallisen vaihtoehdon. Siivoamiseen käytät aiempaa vähemmän aikaa, joten tärkeitä resursseja tulee varmasti säästettyä. 

Valitsemalla Kind Textile- suojatekstiilit

  • ehkäiset virusinfektioiden leviämistä 
  • vähennät siivoamiseen menevää aikaa
  • tarjoat potilaillesi hygieenisen ja mukavan olon

Muistathan, että ajankohtaista tietoa Suomen koronatilanteesta julkaisee Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19