5 kysymystä Kind Textile- suojatekstiileistä

Haluamme tarjota ratkaisun, joka auttaa pitämään työympäristösi kuivana, hygieenisenä ja puhtaana. Yhdessä luomme paremman asiakastyytyväisyyden ja luomme miellyttävämmät olosuhteet potilaillesi.

Harkitsetko Kind Textileä? Kokosimme yhteen viisi yleistä kysymystä, ja niihin myös vastaukset. Teemme näin ostopäätöksesi entistä helpommaksi.

Mikä tekee Kind Textilestä erilaisen suojatekstiilin?

Muissa suojatekstiileissä on yleensä vain kaksi kerrosta, mutta Kind Textilessä kerroksia on peräti kolme. Välikerroksessa on ohuelti superabsorbeenia polymeeriä, joka muodostaa välittömästi geelimäisen pinnan reagoidessaan kosteuden kanssa. Tämä itsessään tekee suojatekstiilistä ainutlaatuisen ja muista tekstiileistä erottuvan.

Miksi Kind Textile on erinomainen ratkaisu?

Toivotko, että työympäristösi olisi aiempaa hygieenisempi, turvallisempi ja puhtaampi? Nyt ei tarvitse enää toivoa, sillä Kind Textileä parempaa ratkaisua et löydä. Se on tutkitusti markkinoiden imeytymiskykyisin suojatekstiili, erittäin kevyt ja helppokäyttöinen. Paljon hyvää yhdessä tekstiilissä. Lue lisää: https://kindtextile.fi/vedenpitavaa-suojaa-tyollesi/

Mitä hyötyjä Kind Textile antaa liiketoiminnallemme?

Suojatekstiili tuo mukanaan tärkeitä kustannussäästöjä. Säästät muun muassa työtunteja välttämällä ylimääräisen siivouksen, peset aiempaa vähemmän pyykkiä ja teet myös todellisen ekoteon. Kokeile, niin näet!

Onko suojatekstiilin hinta-laatusuhde kohdillaan?

Kyllä on. Kind Textile on valmistettu sertifioitujen alihankkijoiden laadukkaista raaka-aineista. Lisäksi ihmeaine superabsorbeeni polymeeri on hintansa veroinen. Laatu maksaa varmasti itsensä takaisin. 

Mihin voin käyttää Kind Textileä?

Valikoimasta löydämme varmasti sinun tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kind Textile- suojatekstiilit soveltuvat monipuolisesti terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön: löytyy poikkilakanoita sairaalasängyille, erikoislakanasarja, suojatekstiili lämmitys- tai jäähdytyspeitteeksi. 

Myös teollisuuden käyttöön löytyy vaihtoehto: imeytymiskykyisen suojatekstiilin voit levittää lattia- ja seinäpinnoille esim. putkityön ajaksi. Tämä on paljon luotettavampi ja tehokkaampi vaihtoehto kuin ämpäri. 

Hautaustoiminta voi puolestaan hyödyntää Kind Textileä hauta-arkkujen sisuskankaana, koska tekstiili estää mahdollisia haju- ja kosteushaittoja.