Kind Textile käyttökokemuksia

Kind Textile oli koekäytössä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Lue, mitä pelastusalan ammattilaiset kentällä sanovat tuotteesta. 

 

”Yleisesti voidaan todeta vahvasti positiivinen palaute. Imukyky, pehmeys ja nostolujuus sai erityisen monta kiitosta. Vastaajia kyselyyn oli 13 kappaletta.”


”Mielestäni Kind Textile on miellyttävämpi asiakkaille kuin kroonikkovaippa tai kroppalakana.”


”Kind Textile on tullut käytettyä suht aktiivisesti ja todettu loistavaksi. Koot ovat juuri sopivat ja on hyvä että löytyy eri kokoisia. Meillä oli molemmista käsistä vuotava potilas, jonka sai peitettyä niin ettei turvavyöt sotkeutuneet vereen. Lakana imi hyvin eritettä ja veikkaan, että se myös piti potilaan lämpimänä.”


”Imukykynsä ansiosta kroonikkovaippaa parempi. Vanhassa kroppalakanassa ei lainkaan tätä ominaisuutta eli siinä mielessä paljon parempi.”


”Kokemukset Kind Textilen käytöstä melko vähäisiä, mutta pelkästään positiivisia. Isolla lakanalla kykenee todellakin nostamaan potilaan, muotoutuu paremmin potilaan päälle kuin jäykkä kroppalakana. Imukyvystä ei havaintoa, mutta jos yhtään niin hyvä kuin valmistaja lupaa, niin ehdottomasti kroonikkovaipat ja kroppalakanat autoista poistoon ja Kindtextile tilalle, sillä nytkin näissä olosuhteissa kaapeissa ahdasta ja turha pitää kahta päällekkäistä tuotetta.”

”Kaikinpuolin toimiva, kestävä, imukykyinen ja potilasystävällinen tuote.”


”Tuotteessa ei näy minkä kokoinen lakana on kyseessä. Pitää melkein kokonaan avata lakana, että saa selville tuotteen koon.”


”Kind Textile- tuotteet ovat laadukkaita. Käytössä pehmeämpiä ja sulavampia käsitellä kuin ”kroonikkoalusta” ja ”vainajalakana”. Nämä tuotteet voitaisiin hyvin korvata isolla ja pienellä Kind Textilellä.”


”Aivan loistava tuote, niin käyttäjälle ja potilaalle. Helppo käyttää, on pehmeä ja mukava maata. Vie säilytyksessä pienen tilan. Kevyt. Korvaa vanhan kroppalakanan ja kronarin mennen tullen.


Kiva tuote. Tykkään siitä perusideasta että suojellaan ne muut tekstiilit, mihin sitten yleensä pääse paremmin imeytymään verta, osa paareista ja kantotuolista, jotta estettäisiin, että sinne ei pääsisi verta (koska jos pääse niin se sinne sitten jääkin). Pystyy varmasti korvaamaan esim kronarit sillä pienemmällä Kind Textile:lla, jos se on taloudellisesti hyväksyttävä.”